Hopp til hovedinnholdet

Jeg får intense smerter når vi forsøker å ha samleie. Er det en form for diagnose jeg kan få eller skal jeg gå til gynekolog?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg og parteren min har vært sammen i 4 måneder nå. Vi begge har aldri vært seksuelt aktive før så jeg vil tro kjønnssykdommer er ute av bildet. Jeg får intense smerter når vi prøver å penetrere. Smertende er stikkende og brennende, og siste gang vi prøvde så var smertende så intense at jeg ble kvalm. Han klarer å sette hele penishodet i, men jeg må stoppe før alt det andre. Å putte en finger i føles greit og to kan gå hvis jeg er kåt nok. Jeg lurer på om det er noe jeg kan gjøre selv eller om jeg skal gå til gynekolog for hjelp? Han er veldig forståelig og stresser ikke med det, men selv så føler jeg jeg må gi han det og får dårlig samvittighet siden han ikke får fornøyelsen med å penetrere. Vi møtes i helgene og etter helgene kan jeg få utflod og sår som minner om sopp og urininfeskjon, men jeg har fått sjekket det og prøvene er negative. Er det en form for diagnose jeg kan få eller skal jeg gå til gynekolog? Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 20.11.2017 10:36:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
account_circle