Hopp til hovedinnholdet

Produseres det oxytocin i hjernen når man har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har Aspberger og ADHD det har min kjæreste også, det er derfor vi kjenner hverandre. Våre mødre viste ikke helt hvordan de skulle forholde seg til det, så de søkte råd BUP. De fikk samme råd. Fint vi kunne oppleve kjæresteforhold, det burde de ikke hindre at vi fikk oppleve alt det positive med det. Det måtte settes grenser i forhold til samvær så vi ikke ble sosialt utslitt. Eneste faren var i forhold til graviditet. Finmotorikken ofte sviker med dem Aspberger så det måtte brukes fast prevensjon. Om vi hadde sex med hverandre var jo det sunt i forhold til at det var godt for vår helse, pluss at det ble produsert Oxytosyn i hjernen som var spesielt godt mot Aspberger. Men er alt dette sant? Siden jeg er overvektig startet jeg Cerazette på Fredag. Jeg får satt inn kobberspiral i dag. Da vi var sammen på lørdag ente det med sex for første gang for begge. Det var vellykket. Men det gikk for han inne i meg? Hva er faren graviditet? Han er bare 14år men vi får lov er det da farlig?

SVAR

Besvart 21.11.2017 19:16:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle