Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hadde ubeskyttet sex  med en gutt og tok "angrepille" like før vi hadde sex. Hvor stor fare er det for graviditet? Kan jeg gjøre noe for å redusere faren for graviditet nå i etterkant?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente med Cerebral Parese. Jeg kan ikke gå uten støtte. For guttene har jeg alltid vært et null. Men sist Lørdag når jeg var i svømmehallen sammen med min støttekontakt var det en gutt, han spurte om jeg ville ha hjelp til rutsjebanen. Vi tok mange turer og jakutsi. Jeg har lav selvtillit angående gutter men min støttekontakt fikk hans kontaktinfo. Så vi har vært mye kontakt i løpet av uken og på fredag avtalte vi date på Lørdag. Min støttekontakt rådet meg at det som skjer det skjer vær ikke redd slå deg løs. Heldigvis kjøpte hun inn en angrepille i tilfelle det er jeg glad for. Han kom vi hadde fin tid. Det ente med at vi hadde sex. Men han var ikke forbrett på at det skulle skje på første date. Så han hadde ikke med kondom. Jeg tok angrepillen like før vi hadde sex. Det var første gang for oss begge en fin opplevelse det ente med at jeg fikk orgasme og han fikk orgasme også i meg. Hva er faren graviditet? Kan jeg gjøre noe for å redusere den. han er 16år

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer