Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde ubeskyttet sex  med en gutt og tok "angrepille" like før vi hadde sex. Hvor stor fare er det for graviditet? Kan jeg gjøre noe for å redusere faren for graviditet nå i etterkant?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente med Cerebral Parese. Jeg kan ikke gå uten støtte. For guttene har jeg alltid vært et null. Men sist Lørdag når jeg var i svømmehallen sammen med min støttekontakt var det en gutt, han spurte om jeg ville ha hjelp til rutsjebanen. Vi tok mange turer og jakutsi. Jeg har lav selvtillit angående gutter men min støttekontakt fikk hans kontaktinfo. Så vi har vært mye kontakt i løpet av uken og på fredag avtalte vi date på Lørdag. Min støttekontakt rådet meg at det som skjer det skjer vær ikke redd slå deg løs. Heldigvis kjøpte hun inn en angrepille i tilfelle det er jeg glad for. Han kom vi hadde fin tid. Det ente med at vi hadde sex. Men han var ikke forbrett på at det skulle skje på første date. Så han hadde ikke med kondom. Jeg tok angrepillen like før vi hadde sex. Det var første gang for oss begge en fin opplevelse det ente med at jeg fikk orgasme og han fikk orgasme også i meg. Hva er faren graviditet? Kan jeg gjøre noe for å redusere den. han er 16år

SVAR

Besvart 21.11.2017 17:10:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
account_circle