Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke inn penisen til partneren min og får ikke orgasmer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Har noen intime spørsmål.Æ har hadd sex noen ganga før med andre men no e dæ anderledes.Æ har vore med han noen ganga men dæ e vanskelig.Æ e supertent og kåt med han,foreplay i snær 30min.og æ e veldig avslappa i underlivet men når han skal føre penisen inn får vi det ikke helt til.(Den er veldig tjukk og ca.22cm).Han får penishodet og litt mer inn men så stramme æ fordi dæ e godt/vondt?Æ har aldri fådd orgasme i samleie men trur æ får det når han pressa på og det utvides?Men æ skjønn ikke førr dæ e jo nesten vondt?Så e det at den e litt mjuk og bøyes og glepp ut,hadde vore lettar om han kom lenger inn.Sist prøvde æ å hjelpe han med å holde i den mens han prøvde.Æ føle ellers æ kan onaner å komme lenger opp i skjeden.Dæ e frustreranes førr æ vil han skal ha det godt og æ mærke i situasjonen æ e så tent og vil forsøk å kjenn å ha hele inn i mæ.Æ blir så tent av det berre æ tenke på det.Korr mye kan æ ha inn om det går?

SVAR

Besvart 22.11.2017 18:33:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle