Hopp til hovedinnholdet

Hatt ubeskyttet sex, hva kan han gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg litt bekymret med tanke på kjønnssykdommer. Er homofil og selv om jeg vet det er veldig, veldig dumt å ha samleie uten beskyttelse så skjedde det noen glipper i sommer med et par forskjellige gutter. Har ingen symptomer men er jo i risikogruppen for bl.a. HIV, og kjønnssykdommer virker ikke til å være veldig uvanlig blant homofile. Sikkert også heterofile for alt jeg vet. Det jeg lurer på er egentlig hva jeg burde gjøre. Går på vgs så har jo tilgang til skolehelsetjenesten men kan de hjelpe med dette? Eller burde jeg dra til legen? Innbiller meg at det er andre prosedyrer for å sjekke kjønnssykdommer når det gjelder menn som har sex med menn, og vet ikke om de tilbyr dette på skolehelsetjenesten, men det er fullt mulig jeg tar feil. Selv om det sikkert ikke er noe å skamme seg over synes jeg det er litttt småkleint, så jeg har ikke lyst på så alt for mange bomturer. Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 25.11.2017 23:24:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
attach_file
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle