Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en mann for noen dager siden, og nå har jeg fått litt nostalgiske følelser og savner han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vel Jeg hadde sex med en eldre gutt aka mann for noen dager siden, og selv om jeg vet at det her var et pul og stikk situasjon for han, så har jeg fått litt nostalgiske følelser og savner han. Jeg syns alt ved den kvelden var helt fantastisk, og morningen etter var bare enda bedre. Tror jeg bare er litt satt ut for det som har skjedd, for jeg har aldri opplevd noe lignende før. Jeg vet det går over etter hvert, men akkurat nå er det vanskelig. Fortsetter å tenke på hva han tenker om hele greia, i og med at han aldri har tatt kontakt etter det som skjedde. Typisk gutter, typisk menn. Er det noe jeg kan gjøre eller skal jeg bare la tiden vise? Det her var min første gang, og jeg er overrasket over at han klarte å komme inn. Vi brukte glidemiddel, så var vel kanskje derfor. Men, hvorfor var det sånn? Skal ikke skjeden være litt trangere første gangen?

SVAR

Besvart 25.11.2017 11:01:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
account_circle