Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg så sinnsykt kåt når jeg bare ser kløfta, litt av puppene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 14 I dag så hadde jeg og en jente i klassen muntlig prøve. Og jenta hadde på seg en jumper som du kunne se kløfta og BH-en og mye av puppene. Jeg ble så sinnsykt kåt av det og jeg klarte ikke å la vær å stirre inn på kløfta. Jeg følgte nesten ikke med på prøven og bare satt og stirret på puppene og den fine og sexy bh-en hennes. Jeg satt og så for meg at jeg fikk kline med henne og kle av henne og kjenne på puppene hennes og knulle henne. Svar med 1, 2 og 3 tall Please 1. Hvorfor blir jeg så sinnsykt kåt når jeg bare ser kløfta, litt av puppene og mye av bh-en hennes. 2. Tror du at hun prøvde å gjøre meg veldig kåt?

SVAR

Besvart 23.11.2017 19:08:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

Puberteten starter som regel en gang mellom 11 og 15 år hos gutter. Det er umulig å forutse hvor raskt endringene i kroppen kommer til å skje, men rekkefølgen på endringene er ganske forutsigbar. Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle