Hopp til hovedinnholdet

Har fått to åpne sår på hver side av klitoris etter oralsex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

­Hei! Jeg hadde sex med kjæresten min for første gang (vi har nettopp blitt sammen) for to dager siden. Han gav meg oralsex, og når han gjorde det merket jeg at det svei skikkelig på klitoris. Jeg vet ikke om han var hardhendt, det kjentes ikke sånn, mer som om jeg hadde en skade der fra før. Men jeg er ikke sikker, for merka det ikke når han fingra meg først. Senere på kvelden var det fortsatt vondt, så jeg sjekket. Og det er to åpne sår på hver side av klitoris. Ikke store, men de går liksom langs hver side, nesten gjemt bak huden. Det har vært sånn i to dager nå. Jeg merker det ikke til vanlig, men når noe kommer borti er det vondt. For to dager siden fikk jeg en tennisball rett i skrittet og det var litt vondt, men kan ikke skjønne hvordan det skal ha blitt sånne sår av det. Er ikke skrapsår, mer som om huden bare har åpnet seg. Kan dette være en kjønnssykdom? Har ikke ligget med noen på et halvt år før det her. Er det ikke rart ar symptomene kommer så fort da? Merker ingenting

SVAR

Besvart 27.11.2017 17:27:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle