Hopp til hovedinnholdet

Har jeg chlamydia?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på om jeg ha klamydia? Jeg hadde ubeskyttet sex med en jente for 4 uker siden.Dagen etterpå begynner jeg å kjenne på symptomer lik klamydia. Jeg drar til lege 4 dager etter samleit for å ta en test.Testen er negativ og jeg slår megg til ro med det.Dagene etterpå føler jeg fortsatt symptomer på klamydia og bestemmer meg for å dra til lege.Jeg blir satt på en antibiotika kur doksyclin 14×2.Etter endt kur føler jeg fortsatt symptomer.Jeg drar på nytt til legekontoret so setter meg på ny kur for prostatitt 10×2 (ciproxin)Etter 2 dager på ciproxin føler jeg fortsatt samme symptomer.Jeg lurer på om ciproxin vil hjelpe på klamydia med denne doseringen?

SVAR

Besvart 28.11.2017 18:23:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Bruk kondom for å beskytte deg mot kjønnssykdommer

Kondom er den eneste prevensjonen som beskytter mot seksuelt overførbare infeksjoner. Selv om det brukes hormonell prevensjon, er det viktig med kondom i tillegg for beskyttelse mot infeksjoner.

 

Les mer
account_circle