Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex kondomet sprakk. Dagen etter tok jeg angrepille. Nå, ca 9 dager senere skjedde det igjen. Skal jeg ta en ny angrepille? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde sex med kjæresten min, vi brukte kondom, men det sprakk. Dagen etter tok jeg en angrepille. Nå, ca 9 dager senere skjedde det igjen, selv om vi var forsiktige med kondomet sprakk det altså igjen. Skal jeg ta en ny angrepille? Jeg vet dette går sterkt utover kroppen og ikke burde tas flere ganger under samme syklus, men jeg vil jo ikke bli gravid heller... Hjelp!

SVAR

Besvart 26.11.2017 12:33:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Langtidsvirkende prevensjonsmidler anbefales

Helsedirektoratet og WHO anbefaler langtidsvirkende reversible prevensjonsmetoder (LARC) til unge jenter. Men du bestemmer selv hva du ønsker å bruke.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle