Hopp til hovedinnholdet

Jeg er aldri kåt og kjenner ingenting når jeg har sex, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på straks 18 som hadde sex for første gang for rundt ett år siden. Har derimot to problemer. 1: Jeg er ikke kåt. Aldri. Elsker å kose med gutter, elsker å kysse, tenker på gutter, kan ha lyst til å ha sex (spesielt i fylla), men blir ikke kåt. Kan AVOGTIL hvis jeg tenker seksuelt eller ser klining/sex på TV kjenne en liten iling i underlivet i ca. 2 sekunder, så er det over. Hva er galt med meg? 2: Verken sex eller onani er godt. Og jeg trenger ikke den, "du vet ikke hva du liker, utforsk deg selv" - det har jeg gjort siden jeg var liten. Man tar jo på seg selv sikkert 17 ganger daglig. Det er ikke det at jeg ikke har følelse i klitoris, for får med bare litt berøring sammentrekninger i lår (ikke godt, irriterende). Har dette noe med pkt 1 å gjøre, eller er jeg bare feil skrudd sammen på alle måter? Ikke godt med stimuli av nipler heller. Husker at jeg som barn brukte å jukke på trær fordi det var godt, men det er det nærmeste jeg kommer nytelse ved sex. Hjelp.

SVAR

Besvart 28.11.2017 19:22:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forskjeller i seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet. Men noen har mye lyst hele tiden, andre har sjeldnere lyst, og noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle