Jeg er aldri kåt og kjenner ingenting når jeg har sex, hva gjør jeg? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg er aldri kåt og kjenner ingenting når jeg har sex, hva gjør jeg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er en jente på straks 18 som hadde sex for første gang for rundt ett år siden. Har derimot to problemer. 1: Jeg er ikke kåt. Aldri. Elsker å kose med gutter, elsker å kysse, tenker på gutter, kan ha lyst til å ha sex (spesielt i fylla), men blir ikke kåt. Kan AVOGTIL hvis jeg tenker seksuelt eller ser klining/sex på TV kjenne en liten iling i underlivet i ca. 2 sekunder, så er det over. Hva er galt med meg? 2: Verken sex eller onani er godt. Og jeg trenger ikke den, "du vet ikke hva du liker, utforsk deg selv" - det har jeg gjort siden jeg var liten. Man tar jo på seg selv sikkert 17 ganger daglig. Det er ikke det at jeg ikke har følelse i klitoris, for får med bare litt berøring sammentrekninger i lår (ikke godt, irriterende). Har dette noe med pkt 1 å gjøre, eller er jeg bare feil skrudd sammen på alle måter? Ikke godt med stimuli av nipler heller. Husker at jeg som barn brukte å jukke på trær fordi det var godt, men det er det nærmeste jeg kommer nytelse ved sex. Hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer