Hopp til hovedinnholdet

Jeg opplever det ganske ubehagelig å ha samleie, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig møtt en gutt og vi har kommet veldig nær hverandre. Vi er ikke kjærester enda, men vi holder på og vi har da også hatt sex. Han er den første jeg har ligget med og jeg opplever det ganske ubehagelig. Han gjør ikke noe galt, men det er en ubeskrivelig merkelig følelse inni skjeden som overkjører de gode følelsene jeg egentlig burde kjent. Jeg har lurt litt på om det kanskje kan være på grunn v tørrheten i skjeden ettersom jeg går på piller, men det er nok mer enn bare tørrhet. det kjennes på en måte ut som det er noe som kolliderer eller presses mot hverandre, særlig når han går dypt (noe som egentlig er hver gang). Dette er blant annet ved missjonær med bena over han og når han tar det bakfra. Når denne følelsen kommer så er det veldig ubehagelig og jeg føler jeg ikke får slappet ordentlig av. det er ikke uutholdelig, det går jo fint, men jeg bare kjenner ved meg selv at det egentlig burde ha gitt meg en deiligere følelse enn det jeg får. Hva kan vi gjøre?

SVAR

Besvart 29.11.2017 19:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle