Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med å få orgasme alene. Få nerver i området rundt klitoris?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg strever med å få orgasme alene. Har ikke tenkt så mye over dette før jeg begynte å ha sex for første gang, men jeg kan ikke helt si at jeg opplever et overveldende rush av seksuell opphisselse som jeg bare MÅ gjøre noe med når jeg ser noe som er sexy i filmer eller engang når en gutt har tatt på meg. Vet at gutter opplever tenning mer plutselig og intenst enn jenter, og at bare 30% av kvinner klarer å komme under samleie, men når jeg har fått håndsex enten av en annen eller meg selv er det ikke noe som får meg til å respondere kraftig med en gang akkurat. Jeg blir derimot tent, og er veldig tiltrukket av han jeg er sammen med, så det er ikke mangel på tenning, men det eneste som virkelig har vært effektivt er vibrator. Men fortsatt må jeg liksom «tvinge frem» orgasmen ved å spenne meg fysisk. Og med håndstimulasjon tar det veldig lang tid. Kan det være at jeg har få nerver i området rundt klitoris eller noe? Når det er såpass vanskelig?

SVAR

Besvart 30.11.2017 15:02:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle