Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gutt på 17 år som er deprimert over penis størrelse. Penis er mellom 10-11 cm erigert og blir veldig liten i slapp tilstand, spesielt etter gym og fysisk aktivitet. Jeg er nesten redd for å dusje i fellesgarderoben. Er det noe jeg kan gjøre med det? Jeg sliter også med å trekke tilbake forhuden, men ønsker ikke å besøke lege for dette, hva kan jeg gjøre, uten å besøke en lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 år som er deprimert over penis størrelse. Penis er mellom 10-11 cm erigert og blir veldig liten i slapp tilstand, spesielt etter gym og fysisk aktivitet. Jeg er nesten redd for å dusje i fellesgarderoben og føler penis også er for liten i erigert tilstand. Er det noe jeg kan gjøre med det? Jeg sliter også med å trekke tilbake forhuden, men ønsker ikke å besøke lege for dette, hva kan jeg gjøre for å behandle det, uten å besøke en lege?

SVAR

Besvart 30.11.2017 12:42:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
account_circle