Hopp til hovedinnholdet

Er det nødvendig å gi damer oralsex for å få damer kåte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg lurer på må jeg gi damer oralsex før vi har samleie i skjeden? Er det helt nødvendig for å få damer kåte så skjeden ikke blir sår etter samleie? Jeg har ikke kjæreste så jeg tenker tilfeldig sex. Jeg har tenkt å bruke kondom hvis jeg får napp, men føler oralsex er riski uten slikkelapp. Vet at det går ann å lage av kondom, men jeg tenker at den sklir sikkert lett av når jeg slikker på den. Oralsex har jeg derfor ikke lyst til å utføre. Å risikere herpes i halsen ekke veldig fristende. Kan jeg få damer våte av fingring istedet kombinert med beføling av bryster og selvfølgelig masse klining?

SVAR

Besvart 01.12.2017 05:50:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle