Hopp til hovedinnholdet

Trang skjede

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei,jeg er en jente på 13 som har fått meg en kjæreste nå nyelig. Vi har holdt på i 5 månder å begge er velg glade i hverandre å åpne mot hverandre. Vi er begge klare for sex og har snakket om dette en stund så vi er sikre på at den andre vill. Jeg har fingret meg men jeg får var plass til en finger uansett hvor kåt jeg er. Jeg er redd for at jeg er for trang. Hvis jeg er det når vi skal ha sex hva gjør jeg da. Er jeg lissom trang for resten av livet? Å hva gjør jeg hvis jeg er trang hver gang jeg skal ha set selvom jeg er kåt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt.

Du skriver at du er klar for sex, men at du kun får plass til en finger i skjeden når du fingrer deg. Du lurer på om du da kan gjennomføre et samleie.

Før første samleie kan man ha rester etter skjedekransen som gjør at det er trangt.

En annen årsak kan være at du ikke er kroppslig moden nok til å ha samleie. Du bør derfor vente til kroppen er nok utviklet, ellers vil det bare være vondt.

Håper dere finner andre måter å ha det koselig, enn å ha sex. Du er for ung. Husk at du kan bli gravid hvis du har samleie. Kontakt helsesøster på skolen, og snakk med henne hvis du fortsatt vil gjennomføre et samleie.

Legger ved en artikkel som du og kjæresten din bør lese.

Lykke til

 

 

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex