Hopp til hovedinnholdet

Nå begynner jeg å tro at jeg er gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

­he, jeg har gått på p-piller i tre måneder, for så å ha pause i 7 dager, så begynte jeg på igjen på p-pillen, andre dag ut i brettet etter pausen hadde jeg sex, hvor han kom inn i meg, og nå begynner jeg å tro at jeg er gravid. Jeg har hatt svimmelhet og lyserosa utflod. Har da pillene ikke virket eller er det normalt att kroppen oppfører seg rart etter sex for første gang? Jeg var da jomfru. Kan kroppen da reagere på att jeg har hatt sex?

SVAR

Besvart 02.12.2017 20:39:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle