Hopp til hovedinnholdet

Eksen lovte å ikke si at vi hadde hatt sex. Han fortalte det til mange. Lov?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Før jeg og exen min hadde sex så var jeg veldig tydelig på at jeg ikke ville at han skulle fortelle det til noen, han lovde det og vi snakket om det mange ganger, lenge før vi hadde sex, rett før, og etter. Jeg gjorde det helt tydelig: jeg ville ikke at han skulle fortelle NOE til NOEN, og dette lovde han å ikke gjøre, som jeg sa. Men han fortalte det likevel, til ekstremt mange. Er dette lov?

SVAR

Besvart 03.12.2017 16:27:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle