Hopp til hovedinnholdet

Klamydia i hals. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg utførte oralsex på en gutt som hadde gått seks av syv dager på klamydia-kur, er det da fare for at jeg har fått klamydia i halsen? Jeg lurer siden jeg har lest at sjansen for å få det i halsen er allerede liten og siden han hadde gått på kuren såpass lenge så er vel faren ikke tilstede? Han kom ikke i munnen/halsen min. I tillegg lurer jeg på om hvis jeg skulle få det i halsen, vil da en vanlig tisseprøve på helsestasjon vise positivt slik at jeg kan få medisin, eller må jeg til fastlege i såfall?

SVAR

Besvart 04.12.2017 19:33:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
account_circle