Hopp til hovedinnholdet

Hatt ubeskyttet sex under klamydiabeh. Er jeg mest sannsynlig smitta igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Går på behandling for klamydia etter positiv test, og under behandlingstiden hatt sex med en som er mest sannsynlig smittet av meg før behandlingen. Vi har hatt sex med kondom, men den sklei av under sex... Har tatt to dager med tabletter igjen av behandlingen etter, og han hadde nettopp starte og tatt to dager med behandling før dette skjedde. Er jeg mest sannsynlig smitta igjen? Burde jeg få ny antibiotikabehandling med engang å bli ferdig, eller burde jeg vente en uke og teste? Tar såpass lang tid og teste og vente og vil bare bekvitt det.. Hva burde jeg gjøre?

SVAR

Besvart 04.12.2017 19:55:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle