Hopp til hovedinnholdet

Jeg gikk med på å suge han og det skjedde. Har vi da hatt oralsex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for noen dager siden så møtte jeg en kompis jeg har hooka med et par gang, han ville vi skulle prøve noe annet enn bare hook pga at han e veldig seksuell og han har mista jomfrudommen. jeg gikk md på å suge han og det skjedde. har vi da hatt oralsex? og har jeg mista jomfrudommen siden jeg sugde han og han var sånn sett inni meg?. hva er forskjellen på oralsex og blowjob?. kan jeg bli straffet pga æ sugde han og det er veldig seksuelt?. jeg lurer også på for jeg og han er ikke sammen, det er ingen følelser mellom oss og det vi har gjort er det bare vi2 som vet om, han spør ofte om jeg vil komme til han på natten for da sover foreldrene våres og de kan ikke høre oss, han spør om jeg vil møte han ute for å hooke, kan det ha noe med at han kansje har følelser for meg?. takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 03.12.2017 17:36:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle