Hopp til hovedinnholdet

Jeg fingrer daglig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er bare 13 herregud hva er galt med meg!!! Jeg fingrer meg selv daglig i sengen min. Jeg klarer ikke slutte og har ikke lyst heller. Jeg er lissom den uskyldige jenta ingen vill være venner med. Men ingen skjønner hva jeg tenker. Jeg drømmer om hvor gjerne jeg vill at senpai skal holde rundt meg, fingre meg elske meg. Som jeg elsker ham. Jeg har ofte sørget for at han faller også faller jeg også på magisk hvis oppå ham og jeg bruker uniformskjørt som jeg drar opp men seg "faller" så jeg kan komme så nerme ham jeg kan. Han hater ikke dette tror jeg. Han reiser seg ikke opp med en gang og blir ikke sin fordi jeg bare spiller dum og sier noe som " oi.. beklager dette mente jeg virkelig ikke altså" jeg må ha senpai! Jeg lurer på hvordan jeg skal få ham til og gjøre som jeg vill! Også lurer jeg på om dere ville sakt jeg er "Dirty minded" plis svar jeg vill ha senpai!! - Molly-chan

SVAR

Besvart 04.12.2017 15:55:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle