Hopp til hovedinnholdet

Uteblitt mens og p-stav. Kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Mensen har uteblitt i rundt 2,5 mnd nu hos meg, har vært hos helsesøster & lege og tatt 2 graviditetstester, begge kom ut negative. Jeg har fast partner, og inntil mandag (27.11.17) var jeg ikke på noen pevansjon, nu har jeg satt inn P-stav. Vi har heller ikke brukt noen form for beskyttelse under samleie, men jeg har tatt angrepille 3 gang trur jeg i løpet av de 2 siste mnd, altså ikke hver gang etter samleie. Jeg har også hatt en liten blødning, som bare varte i rundt 2 dager meg bittelitt blod. Ellers har jeg i ny og ne mensensmerter. Lege var informert om uteblitt mensen før staven ble satt. Men, hva kan grunnen for at jeg ikke har hatt mensen på så lenge være? Normalt har jeg ganske regelmessige menstruasjoner.

SVAR

Besvart 04.12.2017 01:11:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle