Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har fått sår i åpningen i vagina, to på sidene ved inngangen og et nede i selve åpningen til «hullet». Dette merket jeg etter jeg på en periode på 1 dag hadde veldig mye sex, antageligvis 6-7 ganger. Det samme skjedde igjen da jeg hadde en god del sex innen et kort tidsrom. Før begge gangene hadde jeg ikke hatt sex på 2-3 uker. Dro til legen dagen etter og tok prøver da det var utrolig smertefullt. Prøvene kom tilbake som negative, men legen sa jeg «klinisk» hadde herpes og at det er mulig de bare har fått for lite prøvemateriale. Nå er jeg egentlig veldig forvirret om dette virkelig er herpes eller om det er konsekvenser av veldig mye sex på kort tidsrom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde for noen uker siden fått sår i åpningen i vagina, to på sidene ved inngangen og et nede i selve åpningen til «hullet». Dette merket jeg etter jeg på en periode på 1 dag hadde veldig mye sex, antageligvis 6-7 ganger. Det samme skjedde igjen da jeg hadde en god del sex innen et kort tidsrom. Før begge gangene hadde jeg ikke hatt sex på 2-3 uker. Etter den første gangen leste jeg meg litt opp og informasjonen viste til at jeg hadde herpes. Dro til legen dagen etter og tok prøver da det var utrolig smertefullt. Prøvene kom tilbake som negative, men legen sa jeg «klinisk» hadde herpes og at det er mulig de bare har fått for lite prøvemateriale. Nå er jeg egentlig veldig forvirret om dette virkelig er herpes eller om det konsekvenser av veldig mye sex på kort tidsrom?

SVAR

Besvart 04.12.2017 19:10:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle