Hopp til hovedinnholdet

Hei. Her en dag jeg og dama skulle kose oss.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Her en dag jeg og dama skulle kose oss, kjente jeg smerter i penisen. Smertene kommer fra oversiden av roten av penis. Smertene kommer når den er erigert og bøyes nedover. Smerten forsvinner når jeg løfter den opp mot magen. Kjenner det også når jeg sitter nede og bøyer meg framover, mens jeg bruker lukkemuskelen. Kjenner litt knytting rundt roten, akkurat som det er noe som strekker seg når jeg bøyer den. Er det bare en muskelstrekk? Kom bare helt plutselig. Har ikke bøyd eller brukt den mer en vanlig. Når den er i slapp tilstand så merker jeg ingen ting. Har ingen problemer med å tisse. Alt fungerer som normalt bortsett fra denne smerten. Har nå hatt smerten i 8 dager.

SVAR

Besvart 07.12.2017 21:50:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle