Hopp til hovedinnholdet

Jeg får rifter i underlivet og alltid vondt etter sex. Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er en jente som elsker kjæresten sin.. vi har sex, men jeg får ALLTID og da mener jeg ALLTID rifter i underlivet, område rundt der han stikker penisen inn. Teller jeg så er det kanskje 20-30 små rifter som svir noe så inn i helvete når jeg er på do. Kan ikke tørke meg ordentlig, får nesten tårer i øynene. Jeg elsker han jo og vil jo ha sex med han, og samme er det for han. Vi kan liksom max ha sex 2-3 ganger i uken for ellers rives jo hele underlivet mitt opp. Kan overhode ikke ha sex 2 ganger om dagen, det er ALLTID vondt etter sex. Hvis det har noe å si så går jeg på p-pillene Loette 28. Vi skal til syden sammen i 3 uker, og jeg vil jo helst ha sex så mye som mulig, jeg digger det jo. Alt jeg ønsker er og kunne ha sex 2 ganger om dagen uten at det skal brenne av at det svir så mye og måtte drukne underlivet med canesten, det hjelper jo ikke noe. Det hjelper ikke om jeg gror sårene, for om vi lar vær å ha sex på 6 uker å jeg er helt uten rifter, så skjer d igjen uansett. -j15

SVAR

Besvart 06.12.2017 13:56:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle