Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig med seksuell frustrasjon hvis jeg forstår begrepet riktig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, your average horny boy here. Jeg sliter veldig med seksuell frustrasjon hvis jeg forstår begrepet riktig. Jeg har så inderlig lyst til å ha sex med noen, men jeg syntes det er nærmest umulig å finne en partner. Jeg har svært få venner og jeg vet ikke hvordan jeg skal gå frem i å få tak i nye. Jeg har svært uvanlige interesser og syntes at andre elever på skolen er veldig uinteressante. Siden jeg har en mangel på venner er det veldig vanskelig å bli introdusert til sosiale sammenhenger der jeg kunne teoretisksett ha funnet en partner. Jeg tilbringer for det meste livet mitt på rommet og spiller skytespill, tenker at dette ikke er en så hyggelig oppvekst og hjelper meg lite med det jeg trenger hjelp med. Hovedproblemstillingen min er å få tak i nye venner som kan lede meg til potensielle partnere. Jeg er også svært uattraktiv og har en svært liten interesse for å trene (men jeg er ikke feit, bare ikke muskeløs)

SVAR

Besvart 07.12.2017 15:57:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva gjør DU for å bli kjent med andre?

Mange syns det er vanskelig å få venner eller vite hva de skal prate med andre om. Bruk kommentarfeltet under.

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle