Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror nemlig at frenulum på forhuden min er for stram/kort.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Gutt, 16. Hei..angående forhuden. Jeg stilte allerede et spørsmål her på ung.no, og jeg fikk høre at jeg kanskje burde stikke innom legen.. Men legen vil jeg unngå hvis det er noe jeg kan gjøre selv istedenfor. Jeg tror nemlig at frenulum på forhuden min er for stram/kort.. Når jeg ikke er eregert kan jeg fint vaske under forhuden..mem når jeg har ereksjon er det annerledes, da må jeg slite veldig med å dra forhuden helt bak hodet. Jeg klarer nesten å dra den bak hodet..men ikke helt. Forhuden vil ikke bli sittende bak glans heller. Er det noen effektive «stretches» jeg kan gjøre for å fikse det over tid? Er dette noe jeg bør bekymre meg over? Jeg er jomfru forresten. Jeg vil gjøre alt jeg kan før jeg går til en urolog med det. Og forresten..penisen min bøyer litt mot høyre, er det greit liksom?

SVAR

Besvart 06.12.2017 05:20:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle