Hopp til hovedinnholdet

Han bruker opp i mot en time på å få orgasme. Hvorfor bruker han så lang tid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg elsker å gi kjæresten min oralsex. Og i løpet av tiden så har jeg fått ganske god teknikk. Problemet er at han bruker opp i mot en time på å få orgasme, noe som gjør at jeg både blir sår i munnen, sliten, og får sår på innsiden av leppene. Hvorfor bruker han så lang tid? Når han runker for seg selv bruker han også gjerne 40min.

SVAR

Besvart 10.12.2017 09:12:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
account_circle