Hopp til hovedinnholdet

Hvor vanlig er det at en penis blir skadet ved deep-throating?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En kvinne ville prøve å putte hele penisen min ned i halsen hennes mens den var erigert. Min blir veldig stiv sammenlignet med andre peniser, noe som gir meg vanskeligheter i enkelte seksuelle posisjoner. Jeg føler ubehag og er redd for at den skal "brekke". Jeg takket nei fordi jeg var redd og har lest rundt og funnet i hvert fall ett innlegg hvor en mann sier han opplevde blod ut fra penisen etter såkalt deep-throating. Jeg vet at peniser kan bli skadet. Vet du hvor vanlig det er at en penis blir skadet om den går ned i halsen i posisjonen hvor en mann står oppreist og kvinnen er på kne på gulvet? Hva om en penis er så stiv som eller stivere enn min? Hva om den er bøyd? Som sagt så har jeg en svært stiv penis som reiser seg så langt i vinkel opp mot magen at det gjør meg betydelig mer sårbar enn andre menn. 

SVAR

Besvart 10.12.2017 17:15:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Ikke like kåte? Forskjell i lysten på sex

Hvor mye lyst man har på sex, kan være ulikt. Hvis en av partene i et forhold ønsker å ha mye seksualitet, mens den andre ikke har så stor seksuell lyst, kan det bli problemer i parforholdet.

 

Les mer
account_circle