Hopp til hovedinnholdet

Det er slitsomt å skjule av vi er kjærester.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Apropos om sosialt press også for gutter så opplever jeg det også. Vi er kjærestepar hun er 14 foreldrene er fra Somalia. Vi opplever begge at vi ikke prestere godt i skolen, det er greit vi er kjærester. Men vi får ikke lov fortelle det slektninger i Somalia. I en idrettshall er ikke alle garderober i bruk. Inne i garderobene er det liten trener garderobe som kan låses fra innsiden. Der begynte vi å kysse, selv det er tabu for foreldrene. Heldigvis har min kjæreste hatt sterke menssmerter. Så selv moren var med på hun måtte til legen og enig med legen hun fikk Marvelon p-piller mot smertene. Da det var 8ende dagen, dro til vårt sted. For første gang så vi hverandre nakkene, jeg fingret hun, hun sleiket meg det ente med at vi hadde sex for første gang det var vellykket for begge. Men vi har også gjentatt dette. Vi føler oss trygge ikke bli oppdaget stedet vi har sex, at hun ikke blir gravid og som kjærester fint vi kan ha sex. Men slitsomt å skjule dette. Noe vi får gjort med det?

SVAR

Besvart 11.12.2017 15:04:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle