Hopp til hovedinnholdet

Det føles som at det kommer "luft" inn i vagina.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, av og til når eg har sex med kjæresten i visse stillinger eller han fingre med mange fingre så føles det som at det kommer "luft" inn i vagina og det komme av og te lyd ut under/etter handlingen. Føle det blir litt sånn "vakum", at han "presse" inn luft med penisen av og te. Er dette normalt, er det ein grunn til at det kan bli sånn, er noe galt eller noe jeg/vi burde gjør annerledes/trene på? Takk for svar!

SVAR

Besvart 09.12.2017 18:00:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle