Hopp til hovedinnholdet

Er det galt å være sammen med en som er 2-3 år eldre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 blir 15 og jeg driver med en gutt som er som blir 18 og vi har snakket ol forhold og sex og suging og sånt gangske mye siden vi er nære hverandre så jeg lurte på 3 ting 1. Er det galt å være sammen med en som er 2/3 år eldre en deg? 2. Kan vi ha sex hvis begge vil? 3. Må man være over 16 år for å suge en gutt eller bli fingret?? Hilsen anonym:)

SVAR

Besvart 10.12.2017 17:03:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle