Hopp til hovedinnholdet

Han fikk boner men den gikk «ned» når han skulle ta i kondom. Min skyld?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii! Jeg og en venn skulle ha sex igår. Jeg runka han for å få boner. Han fikk men den gikk «ned» når han skulle ta i kondom. Den ville ikke bli stiv, er det min skyld? Må jeg kanskje suge/runke han? Isteden for at han gjør det selv fordi jeg ikke gidder? Haha, jeg har runka han, men den blir stiv i sånn 2 sek, og man rekker ikke å både putte i kondom også inn i meg. Også blir det så kleint etter på:((

SVAR

Besvart 11.12.2017 17:29:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle