Hopp til hovedinnholdet

Hvordan føler man seg når man er klar for sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! fant ikke et annet tema til dette.. Men jeg har begynt og snappe med en gutt... vi går på samme skole og har akkurat blitt veldig godt kjent. Problemet er at jeg virkelig liker han.. jeg tenkter på han 24/7... jeg spurte han om vi sku finne på noe sammen ilag en dag, så svarte han kansje... men jeg er litt skeptisk, for han er veldig glad i sex... og jeg er jomfru... Men han er kjempe snill og kjører meg og venninna mi rundt.. men venninna mi liker han også.. Så hvordan føler man seg når man er klar for sex og hvordan kan jeg hinte til han om at jeg liker han uten å si det rett ut? Hilsen trist jente

SVAR

Besvart 12.12.2017 05:34:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle