Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke orgasmer alene eller sammen med partner, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i en god stund nå, og vi har hatt sex flere ganger. Jeg har enda ikke fått orgasme, men denne helgen var det ganske nært. Han vet nå hva som må til, men avbrøt underveis i helgen siden det «passet» litt dårlig der og da. Poenget er at jeg nå er ganske sikker på at han kan gi meg orgasme, og jeg vet hva han gjorde. Allikevel har jeg aldri fått det til for meg selv. Prøvde å gjøre akkurat det han gjorde (med fingrene), men kom ikke i nærheten. Holdt på en god stund og prøvde å finne og ta på klitoris, men kjente ikke noe spesielt. De fleste har jo mye lettere for å få orgasme alene, så jeg synes det er litt rart? Hvorfor får jeg det ikke til selv, og kan det hende det blir enklere for meg selv hvis jeg først oppnår orgasme med ham? Takk for svar.

SVAR

Besvart 11.12.2017 20:08:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle