Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på sex. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år som har hatt sex med en gutt på 22 år, sexen var helt frivillig og han spurte med maaange ganger om jeg var helt sikker på at jeg ville (vet den seksuelle lavalderen er 16, og at dette kan være straffbart). Jeg er veldig moden for alderen, men problemet er at jeg angrer på at jeg hadde sex med han. Grunnen til at jeg angrer er ikke fordi jeg føler med voldatt ellernoe i den duren, men det er fordi jeg ikke føler meg ikke noe tiltrukket av han. Tenker en del på dette og blir litt kvalm av tanken haha. Sliter i tillegg til vanlig at jeg angrer meg mye over ting jeg har gjort osv. Så lurer på om du har noen tips:)

SVAR

Besvart 13.12.2017 21:10:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle