Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min får ikke ereksjon, hva skal vi gjøre med det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 1 år. Fra første samleie og til nå har han slitt med å få ereksjon, og når han får det så detter den like fort ned igjen. Det kan skje rett før han kommer også. Vi prater om dette ganske ofte og han sier selv at «jeg gidder ikke å prøve å ha sex for det går ikke uansett». Dette problemet gjør at vi veldig sjeldent har sex(Som vi vil ha mer av), og ikke nok med at det er frustrerende for han så er det jo det for meg også. Jeg tror jeg kan telle på én hand hvor mange ganger vi har hatt sex uten noen problemer Han er 20 år, snuser, har ikke så veldig god selvtillit, drikker alkohol ca.2 ganger i måned og har vært hos legen med dette. Før vi ble sammen var han godt likt av jentene om jeg kan si det slik og drakk fre og lør hver helg. Hos legen sjekket de rompa og utstyret Hannes og de mente det ikke var noe galt. De mener det er psykisk noe som man kan forstå. Men hva er det jeg/han kan gjøre for at dette skal bli bedre? Hilsen frustrert frue

SVAR

Besvart 13.12.2017 22:40:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle