Hopp til hovedinnholdet

Jeg blør hver gang jeg fingrer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt sex en gang, da blødde jeg. Tenkte at dette var helt normalt. Men nå når jeg fingrer så blør jeg hver gang og det kjennes ut som om jeg er litt sår akkurat slik jeg følte etter jeg mista jomfrudommen. Får å bli våt må jeg prøve å fingre litt hardt men det skal vel ikke være slik at jeg blør hver gang!?!? Hva er galt? jente 17

SVAR

Besvart 14.12.2017 16:01:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
account_circle