Hopp til hovedinnholdet

Jeg er nervøs for sex og stresser. Hater underlivet mitt og hvordan det ser ut. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, Jeg har nettop fått meg kjæreste. Han er 18, vi har vært sammen i litt over 2 måneder. Vi har det veldig fint sammen til tross alder forskjell. Han stresser ikke med at vi skal ha sex, men selvfølgelig er det noe som kommer til å skje og noe han kommer til å ta opp igjen om kort tid. Han vet at jeg ikke er interessert i å ha sex med det første. Han er jo 3 år eldre enn meg og har hadd sex med en god del jenter. Jeg er selv ikke jomfru, men det er en god stund siden jeg hadde sex med han ene personen jeg har logget med. Det jeg synes er ubehagelig er hvor rolig å "flink" han er når det kommer til sex, mens jeg er nervøs og stresser ganske mye. I tillegg det siste året har jeg bare hatet mer og mer på underlivet mitt og hvordan det ser ut. Jeg føler at jo lengre vi venter med å ha sex, jo mer forventer han den dagen vi skal ha det. Redd får at han forventer mye av meg og hvordan jeg ser ut der nede.

SVAR

Besvart 14.12.2017 17:18:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Kjønnsorganet ditt er topp!

Hvordan kjønnsorganet ditt ser ut er like personlig som ansiktet ditt. Alle varianter er like naturlige, og de ytre delene av kjønnsorganene kan være like usymmetriske som andre deler av kroppen.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle