Hopp til hovedinnholdet

Jeg har aldri hatt sex fordi penis er liten, hva skal jeg gjøre?

Gutt 18 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har aldri hatt sex før og har sagt nei til hver eneste mulighet. De nære (venner ogsånt) begynner å tro jeg er homse fordi jeg alltid sier nei. Sannheten er at jeg faktisk vil ha sex, men er utrygg på utstyret mitt. Er redd lengden (14-15 cm) ikke duger og at et rykte skal bli spredd om den. Hvordan kan jeg komme over frykten, og finnes d evt. Noen muligheter for å gjøre den større?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 18!

Takk for spørsmål.

Du er ikke alene om å tenke at penisen din er for liten. Ser en på porno, virker det som om de fleste menn har peniser som er svært store, som klarer å holde ut langt tid uten å få orgasme og som kan sprute og sprute. 

Da er det ok å vite at en gjennomsnittlig penis er 13 - 15 cm lang når den er stiv. For deg, betyr det at en penis på 14-15 cm er innenfor gjennomsnittet og helt ok når det gjelder størrelsen. 

Noe annet som er ok å vite, er at det er de ytterste seks cm som er mottagelig for stimuleringen et samleie skjer. Er penis seks cm eller større, er den stor nok til å gi riktig stimulering. Kanskje det kan hjelpe deg å vite at penisen din er helt ok og gjennomsnittlig stor?

Får en gjort deg noen positive opplevelser med det å ha samleier eller andre former for sex, vil det som regel hjelpe på dårlig selvtillit. Det kan kjennes vanskelig å prøve, men om en ikke prøver, så vil det ikke skje noe. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit på sex og prestasjon

Par i senga (colourbox.com)

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

Les mer

Penisutvikling og penisstørrelse

Gutt på do (ung.no)

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure, så her får du svarene!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex