Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig redd for at hu skal annmelde og ødelegge for fremtiden min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det som har skjedd er at i høstferien så sugde en jente meg og hun var 13 og det er jeg og. I midten av desember begynner hun å si til folk at jeg tvang henne og at hu skal annmelde meg selvom jeg vet det ikke er samt at jeg tvang henne for hun ville det selv. Jeg er flink på skolne og er redd at hvis hun annmelder meg og selvom det ikke blir tatt videre så kan jeg få konsekvenser senere? Jeg er veldig redd for at hu skal annmelde og ødelegge for fremtiden min for noe jeg ikke har gjort...

SVAR

Besvart 30.12.2017 11:45:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angrer du etter sex?

Å ha sex kan være både deilig og fint. Likevel er det slik at noen opplever å angre etter at de har hatt sex med noen. Ungdomsjournalist Julie har mer om dette.

 

Les mer
attach_file

Den kriminelle lavalder

Den kriminelle lavalder i Norge er 15 år. Det betyr at personer under 15 år ikke kan straffes av politiet og domstolene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle