Hopp til hovedinnholdet

Er det farligt hvis penisen blir gnidd inntil skjedeåpningen, og litt inn (1 cm)?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Er det farligt hvis penisen blir gnidd intil kjedeåpningen, og den går litt inn (maks 1 cm)? Er det muligt å bli gravid på den måten? Også om det er farligt med litt brunt «blod» i «slimet» hos jenten etter å ha opplevd det? Lurer veldigt på dette for er ny på sånt, og det har skjedd og er veldig usikker på hvor langt inn den må for å bli gravid. Litt sånn tankefull rundt dette, og får litt panikk. For som sagt, har ingen aning om dette. Setter pris på om dokk svare. Tusen takk.

SVAR

Besvart 30.12.2017 12:09:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

På helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Det finnes tre typer nødprevensjon du kan bruke.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle