Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg har sex kommer penisen borti livmora mi, det er fryktelig vondt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på et par ting. Hver gang jeg har sex kommer penisen borti livmora mi (?), og dette gjør fryktelig vondt. Har prøvd å bytte stilling, men det skjer som regel alltid. Jeg lurer på om dette er vanlig, og om det går ann å gjøre noe med det, fordi det er veldig plagsomt at vi for eksempel ikke kan ha doggy. Jeg pleier i tillegg også å bli veldig sår ved åpningen etter sex, og lurer på om det går ann å forebygge dette også. Jeg har ingen kjønnssykdommer, og pleier å bli våt nok, så det kan utelukkes. Betyr dette at jeg bare er for trang eller hva kan jeg gjøre med det? Hilsen en plaget jente som hele tiden må si i fra når jeg får vondt. :(

SVAR

Besvart 03.01.2018 20:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Vanlig at jenter ikke får orgasme under samleie

Det er vanlig at en jente ikke får orgasme når hun har samleie. Det er en vanlig misforståelse at alle jenter nyter bevegelsene fra en penis i skjeden, og at det alene gir dem orgasme.

 

Les mer
account_circle