Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst å «lære meg» å få orgasme ved å fingre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i flere år fått orgasme ved å stimulere klitoris. Selv om man kan bruke både fingere, dusjen og andre ting får å få orgasme har jeg lyst å «lære meg» å få orgasme ved å fingre. Jeg har prøvd å fingre mange ganger, men synes aldri at det blir noe særlig behagelig, må bare tisse. Jeg vet heller ikke hvilken finger det er best å bruke, eller hvordan jeg skal bevege fingeren. Skal jeg ta fingeren ut og inn eller gni den rundt? Har heller aldri skjønt hvor langt jeg skal stikke inn fingeren. Har hørt at man skal ta til man kjenner noe ruglete, og det tror jeg jeg har fått til men det er ikke noe behagelig i det hele tatt. Hvordan skal jeg klare å få en orgasme ved å fingre? Føles en sånn orgasme forresten annerledes enn når man stimulerer klitoris? Takk for hjelpen!:)

SVAR

Besvart 08.01.2018 20:48:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er egentlig en orgasme?

Hvordan føles en orgasme, og er det forskjellig fra gutter og jenter?

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell. Når kåtheten øker, er det naturlig at nysgjerrigheten på sex også øker.

 

Les mer
attach_file

Alt om onanering

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle