Hopp til hovedinnholdet

Penisen min er veldig liten og forhuden gjør veldig vondt, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er altså en gutt på 18 år som lurer på noen ting angående sex og kropp.Det er noe som bekymrer meg veldig og det jeg da lurer på er, er det normalt at penisen min er 2 cm når den er slapp?Men når den er stiv kan den bli 6 cm kanskje, men penisen føles fortsatt liten ut. Bredden på penisen er ikke stor, 2 cm kanskje og jeg føler meg unormal.Jeg vil ha den større og mer normal,hvordan kan den bli større så jeg slipper å tenke på dette hele tiden og være lei meg? dette gir meg så angst. Jeg kan heller ikke dra forhuden bakover for da gjør det vondt og hva gjør man da?Jeg har heller ikke hatt sex enda og jeg er 18 år og snart 19 og dette gir meg så angst at jeg kan gråte. Jeg er en veldig sjenert person og jeg går ikke akkurat på sex treff for og å si det sånn. Jeg sitter mye og har ingen venner selv om jeg flyttet til Sverige, føles ut som livet bare går sin vei og årene bare går. Var hos en privat psykolog for 3 mnd siden og hun var på vei til å hjelpe meg men ble for dyrt.Hjelp

SVAR

Besvart 13.01.2018 17:45:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit på sex og prestasjon

Er du sjenert, redd for å ikke være "god nok i senga", eller ikke greie å leve opp til partnerens forventninger. Å bli tryggere på seg selv i slike situasjoner vil gjøre sex til en bedre opplevelse.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
account_circle