Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14 og har lyst på sex med kjæresten min, er det for tidlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei Jeg er 14 år og hat veldig lyst på sex med kjæresten min. Vi har vært sammen i en måned, og kjent hverandre i mange år. Har runka og suget han og han har fingra meg, i tillegg har vi tørr pula. I går da jeg var hjemme hos han lå jeg oppå han bare i trusa og han ingenting. Jeg hadde veldig lyst til at han skulle ta meg, han hadde lyst han å, men stoppa han fordi ingen hadde kondom. jeg er veldig usikker på meg selv, og er ikke noe glad i kroppen min, men når han tar på meg, føler jeg meg elsket og trygg. vennene mine sier det er veldig uventa av meg å ha sugd han, og tror de synes det er for tidelig å ha sex nå, men jeg vet ikke om det er for tidlig.

SVAR

Besvart 14.01.2018 14:22:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Finn en prevensjon som passer deg

Det finnes mange forskjellige prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten kan du finne den prevensjonen som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle