Hopp til hovedinnholdet

Har hat ubeskyttet sex med kjæresten min 5 ganger i dag. Jeg kom ikke inni henne og var å tisset mellom hver gang.  Hva er sjansen for at hun kan ha blitt gravid?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 20 år som nylig har begynt og ha sex med min kjæreste. Hu var på besøk hos meg i en dag og i løpet av den dagen hadde vi ubeskyttet sex fem ganger, varigheten mellom hver sesjon var en time. Etter hver gang jeg måtte ejakulere så dro jeg ut, jeg har ganske god kontroll så jeg er ganske sikker på jeg ikke kom inni henne. Er klar over sex uten kondom er en risiko uansett, men vi var egentlig veldig desperate. PS: jeg urinerte imellom hver gang Hva er sjansen for at hun kan ha blitt graivd, og er det andre ting jeg ikke har tenkt på som jeg bør tenke på?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er nå uansett økt fare for graviditet når man har ubeskyttet sex. Det kan være sædceller i sekretet som kommer før selve utløsningen Det kan også ha vært igjen sædceller under forhuden på penis. Alt i alt er det stor sjanse for at det kan ha kommet sædceller inn i skjeden hennes. Anbefaler at hun tar angrepille så snart som mulig. I tillegg kan det kanskje være lurt å tenke på å bruke prevensjon. Fortsetter dere slik tar det ikke lang tid før hun er gravid.


Hilsen jordmor, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Par i senga (colourbox.com)

Har dere hatt avbrutt samleie (uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

Les mer

Nødprevensjon - "angrepille"

Bekymret jente (colourbox.com)

Det kan være godt å ha en reserveløsning hvis du av en eller annen grunn har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker. Her kan du lese mer om nødprevensjon.

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex


Quiz: Hva vet du om overgrep?

Hva er det lurt å gjøre for å beskytte deg mot overgrep