Hopp til hovedinnholdet

Har hat ubeskyttet sex med kjæresten min 5 ganger i dag. Jeg kom ikke inni henne og var å tisset mellom hver gang.  Hva er sjansen for at hun kan ha blitt gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 20 år som nylig har begynt og ha sex med min kjæreste. Hu var på besøk hos meg i en dag og i løpet av den dagen hadde vi ubeskyttet sex fem ganger, varigheten mellom hver sesjon var en time. Etter hver gang jeg måtte ejakulere så dro jeg ut, jeg har ganske god kontroll så jeg er ganske sikker på jeg ikke kom inni henne. Er klar over sex uten kondom er en risiko uansett, men vi var egentlig veldig desperate. PS: jeg urinerte imellom hver gang Hva er sjansen for at hun kan ha blitt graivd, og er det andre ting jeg ikke har tenkt på som jeg bør tenke på?

SVAR

Besvart 14.01.2018 17:49:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avbrutt samleie - "å hoppe av i svingen"

Har dere hatt avbrutt samleie (samleie uten prevensjon), såkalt ”hoppe av i svingen”?. Det er risikabelt og jenta kan bli gravid.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle