Hopp til hovedinnholdet

Er min penis på 15 cm i erigert tilstand er lite?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For ett år siden gjorde jeg noe veldig dumt. Jeg sendte et bilde av penisen min til ei jente på skolen. Det ble aldri delt på noen som helst måte, men jeg var nylig på en fest og da ble hun full. Hun begynte å prate om hendelsen forran alle vennene mine som var der og forran den jenta jeg holder på med. Hun sa at jeg hadde liten penis og jeg syns ikke det var greit. Ja, jeg var dum nok til å sende det bilde og ja, jeg var klar over at noe som dette kunne skje men det at hun sa at penisen min var liten gjorde inntrykk på meg. Jeg ble skeptisk over hvordan jeg skulle få hatt sex for første gang hvis jeg hadde en liten penis. Det eneste jeg lurer på er om min penis på 15 cm i erigert tilstand er lite? Jeg har tenkt mye på det i det siste og det har plaget meg så jeg håper jeg kan få et godt svar på det. Hilsen gutt på 15 år

SVAR

Besvart 15.01.2018 16:21:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle