Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å få orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 18 år. Jeg har ikke hatt et veldig aktivt sex liv, jeg har kun hatt one nights med gutter i fylla, også pleide jeg å gjøre ting på en jente. Jeg er bifil, og nå holder jeg på med en jente. Hun kommer veldig lett, ikke alltid like hardt, men likevell. Uansett om det er jeg som gjør det, eller om hun gjør det alene. Jeg har aldri kommet før, og jeg begynner å bli litt skeptisk? Jeg stopper alltid opp når jeg gjør det alene, men andre har ikke gjort noe på meg før. Jeg har et litt anspent forhold når det kommer til sex pga jeg ble voldtatt juni 2016, jeg har kommet meg over det, så dette skal nok ikke være grunnen. Jeg har heller aldri kommet før det heller.. Jeg sliter mye med dårlig selvfølelse, men jeg vet ikke.. Har dere noen tips for hva jeg kan prøve ut? Jeg vet enkelte jenter sliter med å komme, men likevell så blir jeg skeptisk på hvorfor jeg ikke klarer å komme..?

SVAR

Besvart 20.01.2018 15:34:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle